Startdata

Informatie

Examentraining Bestek en Tekeninglezen - Avond

Examentraining Bestek en Tekeninglezen Examentraining

Inhoud

Examentrainingen

Het is onze missie om zoveel mogelijk volwassenen op te leiden om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dat doen wij door praktijkgerichte opleidingen aan te bieden én onze cursisten grondig voor te bereiden op het examen. Het behalen van het examen is niet alleen de kroon op je harde werk, het is ook een bewijs waarmee je jouw toekomstige werkgever of klanten overtuigt van jouw kennis en kunde.

Gratis examentraining voor onze cursisten

Om je te helpen je examen met goed gevolg af te leggen, bieden wij regelmatig examentrainingen aan. Deze examentrainingen staan los van de reguliere lessen en kun je zien als een extra service die wij onze cursisten (kosteloos) aanbieden.

Examentrainingen blijven beschikbaar

Het gebeurt weleens dat je, ook na het volgen van de examentraining, het examen niet in één keer haalt. In dat geval kun je net zo lang gebruik maken van de examentrainingen tot het examen wél gehaald hebt. Deelname aan de examentrainingen blijft gratis.

Geen IPD-opleiding gevolgd? Geen probleem!

Bent je geen IPD-cursist maar wil je wel graag de examentraining volgen? Meld je aan en geef in het opmerkingenveld aan, dat je geen cursist bent. Je krijgt dan een factuur na aanmelding. Als niet-cursist betaal je slechts € 150.

Verhinderd? Graag direct afmelden!

Het komt voor dat cursisten niet verschijnen op een examentraining. Dat is erg jammer voor ons, voor de docent en vooral voor de cursisten die in jouw plaats hadden kunnen komen. Ben je verhinderd? Laat dit dan uiterlijk 48 uur voor de examentraining aan ons weten via info@ipd-opleidingen.nl. We kunnen dan jouw plaats aan een andere cursist geven. Bij een niet tijdige afmelding wordt 25 euro in rekening gebracht.

Prijs

Prijs € 0,00
Totaal € 0,00

Planning

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IPD opleidingen via telefoon: 030 - 244 77 30 of e-mailadres: info@ipd-opleidingen.nl.