Startdata

Informatie

Specialisatie Makelaar Wonen - Vakbekwaamheid - Dag

Specialisatie Makelaar Wonen - Vakbekwaamheid Basecourse

Inhoud

Heb je de opleiding ‘Basistheorie Vastgoeddeskundige’ succesvol afgerond? Dan heb je de basis gelegd voor je nieuwe carrière als makelaar, taxateur of vastgoeddeskundige. Je mag je nu gaan specialiseren tot woning makelaar.

Jouw carrière als vastgoedspecialist
Onder het vak ‘makelaar’ vallen verschillende specialisaties. Zo kun je woningmakelaar worden, bedrijfsmakelaar of makelaar in landelijk/agrarisch vastgoed. De meest voorkomende richting is die van KRMT-makelaar. Wat mensen in de volksmond 'makelaar' noemen, is dus in de praktijk vaak een makelaar met een afgeronde KRMT-opleiding. Daarmee kun je overal in Nederland aan de slag bij een makelaarskantoor of vastgoedorganisatie.

Altijd een opleiding die bij je past
De opleiding Specialisatie Makelaar Wonen wordt in een dag-, avond- en zaterdagvariant verzorgd. Er zijn diverse varianten op het gebied van studietempo, intensiteit en de opleiding wordt op maar liefst 17 locaties in het land gegeven. Je kunt dus altijd lekker in de buurt studeren!

De opleidingSpecialisatie Makelaar Wonen bestaat uit 2 modules.

  • Praktijkleer Makelaar Wonen

  • Vakbekwaamheid Makelaar Wonen

Eerst volg je het vak Praktijkleer. Je krijgt hier de theorie over de woningmarkt en het vak van woningmakelaar. Na Praktijkleer volg je het praktijkvak Vakbekwaamheid. Als je deze twee examens haalt, mag je je inschrijven als kandidaat-register-makelaar-taxateur (KRMT) in het register van SVMNIVO. Deze inschrijving betekent dat je helemaal klaar bent voor een carrière als vastgoedspecialist of makelaar.

Lessen 

Praktijkleer

Het eerste gedeelte van onze KRMT-opleiding Specialisatie Wonen bestaat uit 6 lesdagen Praktijkleer. Tijdens de opleiding worden meerdere onderwerpen behandeld, zoals Makelaardij beroepskennis,

Prijs

Prijs € 1.375,00
Totaal € 1.375,00

Planning


Inschrijven
Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IPD opleidingen via telefoon: 030 - 244 77 30 of e-mailadres: info@ipd-opleidingen.nl.