Startdata

vr 13 okt Utrecht Inschrijven
Informatie

Overzichten en Berekeningen maken met Excel

Overzichten en Berekeningen maken met Excel Vaardigheidstraining

Inhoud

Voor het maken van berekeningen en calculaties, maar ook voor het rangschikken van cijfers en het maken van rapportages is kennis van Excel een must. Vrijwel ieder bedrijf maakt gebruik van Excel, zij het als aanvulling op het (online) boekhoudprogramma. Tijdens de training ‘Overzichten en Berekeningen maken met Excel’ leer je de belangrijkste toepassingen en formules van Excel.

Gewilde skills
Kunnen werken met Excel is een vereiste in veel vacatures. Wanneer je deze cursus Excel hebt voltooid heb jij een streepje voor! Het ontwikkelen van dit soort skills hebt je verder op de arbeidsmarkt en in jouw carrière.

PE-punten
Deze training is geaccrediteerd door het NIRPA en levert 75 PE-punten op.

Vaardigheidstrainingen kosteloos voor IPD-cursisten
De vaardigheidstrainingen van IPD zijn gratis voor cursisten die een hele opleiding bij IPD doen. Afhankelijk van de opleiding die je volgt, mag je aan één of meer trainingen deelnemen.

Programma
Deze training duurt 1 dag, van 10.00 tot 16.00 uur.

Cursusmateriaal
Wij adviseren een laptop mee te nemen waarop Excel is geïnstalleerd. Je kunt dan tijdens de training meteen aan de slag met de oefeningen.

Prijs

Prijs € 0,00
Totaal € 0,00

Planning

Module Datum Van Tot Locatie
vr 13-10-2023 10:00 16:00 Utrecht

Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IPD opleidingen via telefoon: 030 - 244 77 30 of e-mailadres: info@ipd-opleidingen.nl.